Udvendigt malerarbejde

Grunding og maling af alle typer facader med vejledning om produkter og farver.
Maling af vinduer, udhæng, stern o.lign.
Oliebehandling af ædeltræ.

Vi måler ALTID fugtigheden i facaden eller i træværket inden vi maler udvendigt, så vi sikrer os et flot og holdbart resultat.
Din facade fortjener at få den farve, som klæder det og dets beboere bedst.
Men før du vælger den endelige farve, bør du starte med at tage farvekortet udenfor.

Farven skal gerne passe til dit hjems omgivelser, så du finder en farve, der fremhæver og matcher den omkringliggende skov, mark eller nabobygning.

Det er også en god idé at undersøge, om der er lokale vedtægter, som gør, at du kun har få farver at vælge mellem? Det er samtidig værd at bemærke, at farvevalg har indflydelse på værdiansættelsen af dit hjem, og at den rigtige maling beskytter din facade eller træværk i alt slags vejr.

Skal facaden friskes op, eller trænger den til en gennemgribende renovering?

At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved. Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed ikke intakt og indbydende, har det stor betydning for, hvordan det samlede indtryk af bygningen er.

Det er det første indtryk, der møder dig, dine medarbejder eller dine kunder. Facaden er også det første øjet møder, når du kommer hjem hver dag, eller det første du ser, når du ankommer på din arbejdsplads.

bmaler Birgits Malerfirma har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til den øvrige del af bygningen.

Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for at din facade bliver, som du vil have den.

Bmaler Birgits Malerfirma er altid med i forreste række, så vi kan rådgive dig om nye tendenser samt nye produkter indenfor maling af facade samt udvendigt malerarbejde.

Vi udfører primært malerarbejde på facader med træværk og oppudsede vægge, hvor vi igen får facaden til at fremstå ny og imødekommende

Besøg mig på: