Renovering

Bmaler Birgits Malerfirma løser alle typer malerarbejde, indendørs som udendørs, lige fra renovering til forandringsopgaver og maler naturligvis også gerne dit nybyggede hus. Vi har mange års erfaring med tapetsering og malerarbejde i private hjem, samt renovering af huse og lejligheder og facaderenovering. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Bmaler Birgits Malerfirma renoverer alt malerrelateret arbejde. Har du et konkret problem, er der snart ikke det projekt, vi ikke har professionel erfaring med tidligere. Du kan derfor trygt henvende dig med dine renoveringsprojekter.

Er din facade slidt, er træet falmet i din vinduesramme eller på din terrasse, ønsker du en opfriskning af dine lofter eller vægge?

Vi renoverer gerne hele huset, men kan også varetage et enkeltrum der trænger til en gang maling. Vi kan også tage over, efter at murer eller tømreren har indsat nyt køkken, bryggers eller renoveret badeværelset.

Bmaler Birgits Malerfirma løser både renoveringsopgaver for private og erhverv, og du skal blot henvende dig for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud


Besøg mig på: